راه هایی برای درآمدزایی از اینترنت

اینترنت یک شبکه ي بزرگ مجازی هست که اضافه بر در آمد زایی میتواند تفریحات شما را کامل کند .

 

کسب درآمد از اینترنت از طریق تبلیغات یکی از رویاهای افرادی هست که پا به بازار اینترنت می گذارند. بیشتر افرادی که من در این سال‌ها با انها مواجه شده ام چنین ایده اي در سر دارند و فکرمیکنند

 

که فکرکردن به مدل اقتصادی و کسب درآمد سایت اصلا اهمیتی ندارد و صرفا با این امید اقدام به سرمایه گذاری و راه اندازی سایت می‌کنند که پس از مدتی بازدید سایتشان افزایش پیدا میکند و از این طریق میتوانند درآمد کسب کنند. اما این موضوع چقدر به واقعیت نزدیک هست؟

 

در این مطلب سعی می‌کنم به این موضوع بپردازم.

روش هایی برای کسب در آمد از اینترنت

آیا کسب در آمد از اینترنت با گرفتن تبلیغات موثر هست و درآمد خوبی دارد؟

افرادی که چنین تصوری دارند به سرعت سایت هایي مثل گوگل، یاهو و… را مثال میزنند و با یک دید غیر حقیقی خود را با چنین سایت هایي مقایسه می‌کنند.

 

واقعیت این هست که هر مدل اقتصادی باید سود طرف هاي گوناگون درگیر در آن را برآورده سازد تا بتواند به حیات خود ادامه دهد و پیروز باشد. علت این که درآمد تبلیغاتی گوگل چندین برابر درآمد نفتی ایران هست این نیست که گوگل یک سایت پربازدید هست!

 

بلکه به این موضوع برمیگردد که افرادی که تبلیغ می‌دهند و به ازا کلیک کاربران هزینه پرداخت میکنند تبلیغاتشان دقیقا برای مشتریان هدفی که دارند نمایش داده میشود «افرادی که به دنبال محصول انها در گوگل جستجو می‌کنند» بنابراین سود سرشاری از این موضوع نصیبشان می‌شود که شاید هیچ روش تبلیغاتی دیگر چنین بازدهی نداشته باشد.

 

بنابراین حاضر میباشند برای این موضوع به گوگل هزینه پرداخت کنند. همین اتفاق در سایت یاهو نیز صدق می‌کند.

 

از طرف دیگر گوگل هرگز خروجی سایت خود را پر از تبلیغات ناخواسته نمیکند و تبلیغات موثری را به کاربران نمایش می‌دهند که دوست دارند انها را ببینند و نه تنها چنین تبلیغاتی برای کاربران آزار دهنده نیست بلکه به آن ها کمک می‌کند تا کالا یا خدمات مورد نظر خود را بهتر پیدا کنند.

 

بنابراین نه تنها در چنین سیستمی تبلیغ دهندگان سود سرشاری میبرند بلکه کاربرانی که تبلیغ را می‌بینند نیز از دیدن آن لذت می‌برند و سود می‌برند!

 

در نهایت گوگل نیز سود خواهد برد چون برای نمایش تبلیغات فوق هزینه دریافت میکند. به چنین سیستمی می‌گویند : Win-Win-Win

 

حال این سوال پیش می‌آید که کدام مدل اقتصادی سایت ایرانی چنین سیستمی را پیاده کرده هست؟ اصولا افرادی که به دنبال راه اندازی کسب و کار آنلاینی برای خود میباشند چقدر به چنین مسائلی دقت می‌کنند؟

 

یک مثال: فردی به من مراجعه کرد و گفت میخواهد وب سایتی راه اندازی کند که در آن اطلاعات جامعی در مورد عکاسی قرار دارد. افراد بتوانند تصویر هایي که با دوربین خود میگیرند را آپلود کنند و… وقتی که از او پرسیدم مدل درآمدزایی سایتش چیست؟ در پاسخ گفت پس از مدتی بازدید سایت بالا میرود و از طریق تبلیغات درآمد مناسبی خواهم داشت.

 

چنین تصوری را در افراد زیادی دیده ام و شاید همین موضوع انگیزه اي شد که چنین مطلب اي بنویسم. اصولا کسب و کار اینترنتی راه انداختن مثل هر کار دیگری نیازمند دانش و تجربه هست. همینطوری نمی‌شود یک ایده را به موجودی اینترنتی تبدیل کرد و از آن درآمد ایجاد کرد.

 

برای مثالی که در بالا زدم مدلهای زیادی برای کسب درآمد وجود دارد اما مدل گرفتن تبلیغات به هیچ وجه به تنهایی نمی‌تواند هزینه هاي سرور، پشتیبانی، برنامه نویسی و… سایت را جبران نماید.

روش هایی برای کسب در آمد از اینترنت

هزینه های سایت

راه اندازی یک سایت اینترنتی هزینه هاي مختلفی دارد، از قبیل این هزینه ها میتوان به هزینه دامنه، هاست، طراحی سایت، پشتیبانی فنی، پشتیبانی کاربران و… اشاره کرد. بعضی از این هزینه ها سالیانه و بعضی دیگر مقطعی میباشند.

 

هر چه میزان بازدید سایت شما افزایش پیدا کند هزینه هایي از قبیل پشتیبانی کاربران و هاست نیز افزایش پیدا خواهد کرد. از طرف دیگر تا زمانی که یک سایت پربازدید نداشته باشید شخصی حاضر نخواهد شد به سایت شما هزینه اي بابت تبلیغات پرداخت کند.

 

بنابراین اگر مدل مناسب درآمدزایی نداشته باشید همواره فاصله اي بین هزینه ها و درآمدهای شما وجود دارد که پر نخواهد شد. برای گرفتن تبلیغات در سایت مجبورید بازدید آن را افزایش دهید و به همین نسبت هزینه هاي شما افزایش می یابد اما درآمدی که کسب خواهید کرد این هزینه ها را پوشش نمی‌دهد و هر چه جلوتر میروید اوضاع بدتر میشود.

 

راه حل چیست؟

گذشته از اقدام به راه اندازی کسب و کار اینترنتی یک BP تهیه کنید. تمام جوانب کار را در نظر بگیرید و سعی کنید ایده خام خود را به یک ایده پخته تبدیل کنید، انواع هزینه هایي که در مراحل گوناگون کار دارید را محاسبه کنید و بر همین زمینه برنامه ریزی کنید. همواره سعی کنید مدلی ایجاد کنید که به نیاز مخاطبین سایتتان پاسخ میدهد و برای سایت شما درآمد مفیدی ایجاد میکند.

منبع:

https://www.talab.org/psychology/success/کسب-درآمد-اینترنت.html


کادو خاص هزینه ,سایت ,چنین ,درآمد ,تبلیغات ,اینترنت ,افزایش پیدا ,گرفتن تبلیغات ,وجود دارد ,پشتیبانی کاربران ,هزینه هایي منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

درب اتوماتیک | درب های اتوماتیک | درب و پنجره دوجداره بهـ روشنــی ِ اتفـــاقـ نیازآباد قدمتی به بلندای تاریخ دلنوشته های من اسکریپ انلاین بهترین کتاب نبض عشق